Retourzending & Conditions

Dia Due hoopt dat je helemaal tevreden bent met je artikel(en). Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent, aarzel dan niet contact met ons op te nemen via de info@diadue.nl de gewenste maat, zodat wij deze voor je kunnen reserveren, mits deze op voorraad is. Of een artikel kan worden geruild, is afhankelijk van de beschikbaarheid ervan. Het nieuwe artikel kan pas worden verzonden nadat de geretourneerde artikelen zijn ontvangen en een kwaliteitscontrole hebben ondergaan.

De retourzending is de eerste keer kosteloos. Wij rekenen bij een standaardverzending standaard verzendkosten de eerste keer geen extra verzendkosten voor het transport van het artikel van en naar het bezorgadres binnen Nederland. Voor elke volgende retour- en of ruilzending binnen dezelfde bestelling zullen extra kosten in rekening gebracht worden.

De omruil-/retourwaarde wordt aan de hand van de meest actuele verkoopprijs van het kledingstuk bepaald.

Wij accepteren alleen retourzendingen van items die via deze website zijn gekocht of in onze showroom.

Vanwege de veiligheidsrestricties kunnen wij niet méér vergoeden dan de aankoopprijs van het artikel.

Het staat Dia Due vrij om artikelen die buiten de bovengenoemde termijn worden geretourneerd, al dan niet te accepteren.

Dia Due accepteert geen retourzendingen van onbeschadigde artikelen die zijn gedragen of waarvan de etiketten zijn verwijderd. Als u een bestelling ontvangt, waarbij een etiket van een artikel ontbreekt, verzoeken we je ons nog dezelfde dag via dit mail adres info@diadue.nl te informeren, mocht u het artikel willen retourneren. We adviseren u ten zeerste om de kleding onmiddellijk na ontvangst grondig te controleren, voordat je de etiketten en labels verwijdert.